Unčanin pored Unčanina: Legendarni igrač i trener uz mlade rukometaše

ORK BL

U utakmici Druge M:tel lige Republike Srpske između Omladinskog rukometnog kluba “BL” Banja Luka i ORK Prijedor ekipa domaćina je slavila rezultatom 29:19. Poslije tri kola i tri pobjede ekipa “BL” zauzima prvo mjesto na tabeli.

Trener ORK „BL“ Bojan Unčanin je bio zadovoljan poslije treće pobjede

-Čestitam mojim i igračima Prijedora na dobroj utakmica, mada rezultat i nije ralan i puno je bolji nego naša igra. Pauza od četranest dana odrazila se na našu formu. Ekipi nedostaje utakmica. Svaki protivnik je za moje igrače novo iskustvo, rekao je Unačnin napominjući da je posebno zadovoljan zalaganjem igrača koje je bilo na visokom nivou.

Sledeći protinik je Banjalučana je ekipa Leotara koji su novajlije u ligi.

-Ozbiljno ćemo pristupiti utakmici i pokušati ostvariti još jednu pobjedu, da što duže ostanemo neporaženi, mada je naš glavni cilj da igrače što bolje obučimo za nastavak nijihove rukometne karijere – optimista je mlađi Unčanin.

ORK BL

Najistaknutiji u ekipi iz Banjaluke je bio golman Filip Ignjatić.

– Dobra utakmica, posebno drugo polivrijeme. Zadovoljan sam svojim odbranama – kratak je bio Ignjatić.

Trener gostiju Draško Đaković je čestitao ekipi domaćina na zasluženoj pobjedi, a svojim momcima na zalaganju.

-Glavni razlog našeg poraza je „kratka klupa“. Za sada nam prioritet ugiravanje ekipe, a na kraju i prelazak u viši rang takmičenja – nada se Đaković

Legenda banjalučkog rukometa Rade Unčanin je na ovoj utakmici promovisan u novog člana Omladinskog rukometnog kluba “BL” koji će raditi sa mladim rukometašima na unapređenju njihove igre.

ORK BL

On je zadovljan generacijom 2006. godine ekipe „BL“ koja je garancija za nastavak uspjeha banjalučkog rukometa. Iduće godine ova škola rukometa slavi deset godia postojanja i pokazuju veliki napredak u odnosuu na prethodnu godinu. Klub i škola staraju sve bolje uslove za razvitak i sigurnu budućnost banjalučkog rukometa – istakao je Rade Unčanin.

© 2024 Omladinski Rukometni Klub BL | WordPress Theme : ScrollMe