Treneri – Omladinski Rukometni Klub „BL“ Banja Luka

Da bi se tokom treninga obezbjedio timski rad a ujedno i individualni pristup prema svakom djetetu, za rad sa polaznicima Omladinskog Rukometnog Kluba „BL“ Banja Luka angažovani su školovani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u rukometnom sportu, a posebno u radu sa mlađim kategorijama.

Cilj nam je dati sve od sebe da našoj djeci obezbjedimo najbolje moguće uslove za uspjeh ali i za siguran, miran i prije svega veseljem i pozitivnim iskustvima ispunjen razvoj u sportu.

Treneri su tu da iz njih izvuku maksimum, da ih natjeraju da daju sve od sebe i da se bore s njihovim pobjedama i porazima, pogreškama, nervozama, blokadama, svim aspektima treninga i svemu što uz sport dolazi, na terenu i izvan njega.

Treneri skole rukometa BL
Draško

DRAŠKO BUDIŠA

Rođen 1969. godine u Banjaluci. Završio Višu trenersku školu u Banjaluci, nakon čega je stekao zvanje- Viši trener. Tokom sportske karijere nastupao je za RK Borac, više klubova sa područja ex Jugoslavije, između ostalog RK Borac Uroševac, RK Sintelon Bačka Palanka i RK Partizan Tivat, i u Njemačkoj Bundes ligi, bio omladinski reprezentativac BIH i Jugoslavije. Radio kao trener RK Partizan Tivat (prva liga Jugoslavije), vodio mušku i žensku ekipu RK Mladost, vodio sve selekcije omladinske škole RK Borac, u dva navrata bio trener prvog tima RK Borac, sada selektor repezentacije RS i koordinator svih selekcija omladinske škole RK Borac u struci. Jedan od osnivača Škole rukometa BL Banjaluka.

Rade Unčanin

RADE UNČANIN

Rade Unčanin rođen je 12. juna 1951. u Drvaru. Diplomirao na Višoj ekonomsko-komercijalnoj školi u Banjaluci, gdje i danas živi i radi. Za seniorski tim Borca je debitovao 1968. a statistika kaže da je crveno-plavi dres oblačio 344 puta. Sa banjalučkim velikanom je kao igrač osvojio sve što se moglo osvojiti – po pet titula i kupova bivše Jugoslavije, te evropsku krunu 1976. godine. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je pet mečeva. Sjedio je, u nekoliko navrata, i na klupi banjalučkog Borca, a trenerski zanat pekao je još u Dubočici iz Leskovca, beogradskom Partizanu i Prijedoru.

Saša

SAŠA RADIŠEVIĆ

Datum rodjenja: 22.08.1989.
Mjesto rodjenja: Banja Luka
2013. Godine diplomirao na Fakultetu fizickog vaspitanja i sporta u Banja Luci i stekao zvanje Profesor fizickog vaspitanja.
Dugo godina se bavio rukometom i igrao za RK Kosig i RK Borac.
Od 2014 godine trener u Omladinskom rukometnom klubu BL.
U radnom odnosu kao nastavnik fizickog vaspitanja u OS “Ivo Andric” Banja Luka.
Zoka

ZOKA

Nešo

NENAD BAJIĆ

Rođen 1987. godine u Banjaluci.

2012. godine završio je Fakultet Fizičkog Vaspitanja i Sporta u Banjaluci, nakon čega je stekao zvanje – Profesor fizičkog vaspitanja i sporta.
Tokom sportske karijere nastupao je za RK Kosig i RK Borac sa kojim je prošao sve kategorije.
Od 2010. Spasilac na otvorenim vodama.

Mišo

MIŠO

Luka

LUKA

Goran

GORAN BIBIĆ

Rođen 1989. godine u Banjaluci.

Rukometom se bavi od svoje trinaeste godine.
Tokom sportske karijere nastupao je za RK Borac Banjaluka, RK Sloga Doboj, RK Derventa i RK Prijedor.
Trenerskim poslom se bavi od 2014-e godine.
Završava trenersku školu u Banjaluci.

Bojan

BOJAN

© 2024 Omladinski Rukometni Klub BL | WordPress Theme : ScrollMe