Treneri

Da bi se tokom treninga obezbjedio timski rad a ujedno i individualni pristup prema svakom djetetu, za rad sa polaznicima Škole rukometa ’’BL’’ Banjaluka angažovana su četiri školovana trenera sa dugogodišnjim iskustvom u rukometnom sportu, a posebno u radu sa mlađim kategorijama. Cilj nam je dati sve od sebe da našoj djeci obezbjedimo najbolje moguće uslove za uspjeh ali i za siguran, miran i prije svega veseljem i pozitivnim iskustvima ispunjen razvoj u sportu. Treneri su tu da iz njih izvuku maksimum, da ih natjeraju da daju sve od sebe i da se bore s njihovim pobjedama i porazima, pogreškama, nervozama, blokadama, svim aspektima treninga i svemu što uz sport dolazi, na terenu i izvan njega.

125

DRAŠKO BUDIŠA
Rođen 1969. godine u Banjaluci. Završio Višu trenersku školu u Banjaluci, nakon čega je stekao zvanje- Viši trener. Tokom sportske karijere nastupao je za RK Borac, više klubova sa područja ex Jugoslavije, između ostalog RK Borac Uroševac, RK Sintelon Bačka Palanka i RK Partizan Tivat, i u Njemačkoj Bundes ligi, bio omladinski reprezentativac BIH i Jugoslavije. Radio kao trener RK Partizan Tivat (prva liga Jugoslavije), vodio mušku i žensku ekipu RK Mladost, vodio sve selekcije omladinske škole RK Borac, u dva navrata bio trener prvog tima RK Borac, sada selektor repezentacije RS i koordinator svih selekcija omladinske škole RK Borac u struci. Jedan od osnivača Škole rukometa BL Banjaluka.

 

133

DAMIR JANKOVIĆ
Rođen 1976. godine u Lazarevcu (Srbija). Godine 2012. završio Fakultet sportskih nauka Apeiron u Banjaluci, nakon čega je stekao zvanje – Profesor fizičkog vaspitanja. Tokom sportske karijere igrao za RK Kolubara Lazarevac. Radio je kao trener mlađih kategorija u Srbiji, a zatim i u RK Borac, gdje je do 2010. godine vodio generaciju 94/95, a do 2013. godine generaciju 98/99.

 

127

NENAD BAJIĆ
Rodjen 1987. Godine u Banjaluci. 2012. godine Završio Fakultet Fizičkog Vaspitanja i Sporta u Banjaluci, nakon čega je stekao zvanje – Profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Tokom sportske karijere nastupao je za RK Kosig i RK Borac sa kojim je prošao sve kategorije. Od 2010. Spasilac na otvorenim vodama.

131

GORAN BIBIĆ

Rođen 1989. godine u Banjaluci. Rukometom se bavi od svoje trinaeste godine. Tokom sportske karijere nastupao je za RK “Borac” (Banjaluka) , RK “Sloga Doboj” , RK “Derventa” i RK “Prijedor”.
Trenerskim poslom se bavi od 2014-e godine. Završava trenersku školu u Banjaluci.

DSC_0127

 

SAŠA RADOŠEVIĆ

Rođen 22.08.1989. godine u Banja Luci. 24.01.2014. godine završio Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta na Univerzitetu u Banja Luci, nakon čega je stekao zvanje Profesor fizičkog vaspitanja. Tokom sportske karijere nastupao je za RK Kosig i RK Borac. Od 2013. godine ima položenu licencu za suđenje u plivanju.

© 2019 Skola rukometa BL | Theme by BrossConsult Banjaluka